25/2/14

TESTIMONI COLPIDOR


 
L'Ana Montserrat és una missionera que porta l'Església en el cor i precisament per això viu com a pobra entre els pobres.No perd gaire temps en crítiques a les altes esferes de l'Església per bé que evidenment hi està en desacord. La seva lluita per la dignitat humana i el seu compartir amb els més febles posen la pell de gallina.
A l'enllaç que Mans Unides ha establert -ja que l'Ana va participar en la seva campanya de difusió 2014- podeu llegir l'article complet de La contra de La Vanguardia i altres entrevistes que se li han fet al seu pas per Catalunya.

"Una bala va travessar la mare de'n Kanongingi quan el duia al coll. Per salvar el seu fill es va arrosegar fins l'impovisat hospital i va morir a la porta. Aquest nen ajudarà a construir el futur d'Angola".
La Contra de La Vanguardia entrevista avui l'Ana Montserrat, una missionera que ha donat suport a la presentació de la Campanya de Mans Unides 2014: "Un món nou, projecte comú". No et perdis el testimoni de la seva experiència a Angola, Brasil i Haití http://bit.ly/1hlJl28.

A la mateixa pàgina pots escoltar altres entrevistes a l'Ana Montserrat, com la que li ha fet Júlia Otero a Onda Cero. T'emocionarà el seu compromís i humanitat. Comparteix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada