27/1/13

MÉS CORRUPCIÓ I LA DECISIÓ DE NO DEIXAR QUE SE'N SURTIN



Ara el nou cas que ha esclatat amb força és el de la màfia russa a Lloret de Mar. Blanqueig de diners -56 milions d'euros!- tràfic d'influències i un exalcalde que ja estava empastifat amb cobraments si més no estranys en el consorci hospitalari de la zona (hospitals de Calella i Blanes) i al qual el seu partit -CDC- va promocionar posant-lo a les llistes del Parlament i fent que a hores d'ara sigui parlamentari i doncs aforat.
Mentre tant el cas que afecta a l'alcalde de Sabadell s'estén per altres municipis del Vallès Occidental i el cas de l'Institut Noos es complica.
És molta merda però no ens deixarem cobrir per aquesta ni ens hi acostumaren mai...per això som molts els que repetim en les veus de grans cantautors com Labordeta o Serrat que no pasaran i que l'horitzó és la llibertat.

L'exalcalde de Lloret va cobrar importants quantitats de diners de la màfia russa

Segons 'El Periódico', la documentació confiscada i el testimoni d'una detinguda acrediten que Xavier Crespo, diputat de CiU, va cobrar milers d'euros de la trama a canvi d'un tracte privilegiat. 'El País' diu que l'entorn de Crespo va cobrar sobres en efectiu de l'entremat
El Tribunal de Comptes obre diligències per investigar el cas Crespo Xavier Crespo, en una imatge d'arxiu ACN
El diputat de CiU i excalde de Lloret, Xavier Crespo, hauria cobrat, presumptament, una gran quantitat de diners de la trama de corrupció russa desarticulada aquest divendres a la ciutat selvatana a canvi de proporcionar-li un tracte privilegiat en els tràmits consistorials. Ho avança aquest diumenge 'El Periódico', que explica que la documentació confiscada i el testimoni d'una detinguda acrediten que Crespo hauria cobrat desenes de milers d'euros de la trama.
Segons 'El País', diverses persones de l'entorn de Crespo també haurien cobrat sobres amb diners en efectiu de l'entremat, entre els quals la dona de l'excalde, que és vicepresidenta del club de d'hoquei de la ciutat. Aquest dissabte, la Guàrdia Civil ha detingut el president del club, Joan Lluís Perarnau, per la seva presumpta relació amb la trama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada